Visuele ondersteuning

Men zegt vaak; een beeld zegt meer dan duizend woorden. Niets is minder waar.

Een visuele uiting kan veel onduidelijkheden wegnemen. Dat komt doordat ons brein zo is ingericht dat wij als mensen het liefst de wereld visueel interpreteren.

Bij onze trainingen maken we gebruik van verschillende visuele tools; Fotografie, Video en Cartoons.

Cartoons
Onze cartoonist maakt op basis van verschillende aspecten zoals bedrijf, personages, steekwoorden en onderwerp een cartoon. De plaat die is gemaakt krijgt een mooie zichtbare plaats op de locatie. De gemaakte cartoon is zichtbaar en draagt op een mooie manier bij aan bijvoorbeeld een visie. Kijk als voorbeeld naar deze afbeelding. Hierin wordt binnen een bedrijf hard gewerkt aan een vernieuwing. Van oude tuin naar nieuwe tuin. De oude tuin is oud en onoverzichtelijk met oud gereedschap. De nieuwe tuin heeft de laatste tools van deze tijd en zorgt ervoor dat alle afdelingen overzichtelijk zijn.

Foto- en videografie
In deze tijd kunnen we bijna niet meer zonder fotografie en video’s. Kijk als voorbeeld naar nieuwsplatformen die gebruik maken van korte videostories op Instagram.
Waarom zouden we achterblijven? Foto’s en video’s zijn goed in te zetten als naslagwerk van een training voor uzelf maar ook voor collega’s of andere mensen in uw omgeving.

Een aftermovie waarin trainers en deelnemers kort aan het woord zijn maakt een boodschap gemakkelijker overdraagbaar dan 6 verschillende deelnemers die allemaal een ander verhaal doorvertellen.

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?