Waarom teamcoaching?

Herken je het? “Synergie”

Binnen je team is onbenut potentieel aanwezig, er zijn kansen voor synergie die niet benut worden
• Het team communiceert niet goed of te weinig met elkaar
• Gebrek aan gezamenlijk visie, inzichten en overtuigingen frustreren de samenwerking, een open gesprek wordt niet (meer) gevoerd en er is een gevoel van onveiligheid
• Teamleden zijn te druk om afspraken na te komen en besluitvorming blijft liggen of heeft geen effect
• Teamleden zijn passief/ nemen geen initiatief en verantwoordelijkheid
• Eilandjes worden gevormd en er wordt te weinig synergie bereikt, niet samengewerkt. Alleen gelijkgestemde mensen zoeken elkaar op en versterken elkaar.

Onze ervaren Van2 teamcoaches helpen teams om op een constructieve manier met elkaar in gesprek te komen en efficiënter samen te werken. Zij ontsluiten en verbinden het potentieel binnen teams. Hierdoor versnelt de teamcoach het ontwikkelproces in teams en zorgen zij ervoor dat teams een bijdragen aan organisatiedoelstellingen.

Soms wordt er te weinig synergie. De Van2 teamcoach helpt mensen zich uit te spreken en naar elkaar te luisteren. Hij of zij zal het team helpen de kansen te gaan herkennen en helpt het team hier stappen vooruit in te zetten.

Naast teamcoaching om synergie ter realiseren, helpen onze teamcoaches ook om een team effectiever te maken. Zij bekijken samen met het team de effectiviteit van het hele team en doen waar nodig interventies om het team verder te helpen richting het beoogde doel.

Laat je adviseren. Bel voor advies of vul het contactformulier in. We nemen dan snel contact met je op.

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?