Is jouw MKB-bedrijf klaar voor de toekomst?

Maak gebruik van de SLIM-subsidie voor leren en ontwikkelen in het MKB

Herken je het als klein tot middelgroot MKB-bedrijf? Om succesvol te blijven moet je bedrijf continu in ontwikkeling zijn. Maar zijn jouw medewerkers ook continu in ontwikkeling? Zijn ze klaar voor veranderingen? Hebben zij de vaardigheden die zij in de toekomst nodig hebben? Wellicht wil je wel werken aan een ontwikkelprogramma, maar ontbreekt het je aan tijd en budget.

Dan is instappen bij Van2 de oplossing. Samen, met de support van de SLIM-subsidie, realiseren we met de Van2-methode dat jouw onderneming continu leert en verbetert. Zodat je medewerkers zich kunnen ontwikkelen en zelf de regie pakken in hun werk.

Hoe ziet de SLIM-subsidie eruit?

Elke mkb-ondernemer kan een subsidieaanvraag indienen (in maart 2020). In de landbouw, horeca en recreatiesector mogen ook grotere bedrijven meedoen. Je kunt maximaal €24.999 krijgen. Ook samenwerkingsverbanden van meerdere organisaties kunnen een aanvraag indienen om tot maximaal €500.000 te krijgen. Het geld kan worden ingezet om een leerrijke werkomgeving in je een bedrijf te versterken.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de kansen voor jouw bedrijf met de SLIM-subsidie? Meld je dan aan voor onze (informatie) webinar op vrijdag 15 mei van 13 – 14 uur.  Of mail ons voor een afspraak info@van2.nl

 

Tijdens dit webinar informeren we je over de mogelijkheden van de SLIM-regeling:
• Leven lang ontwikkelen & MKB
• SLIM regeling
• Activiteiten
• Subsidievoorwaarden
• De aanvraag
• Invulling met Van2
• Q&A

Kies het voor jou gewenste tijdstip en meld je aan!

Klik op de code onder Reg. link (meest rechtse kolom) om te registreren.

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?