Nuchter - Duidelijk - Confronterend

Over mij

“Mijn motto is: simply get things done! In het Japans ‘majime’. Een motto dat ook centraal staat in de coaching die ik geef. Als coach, trainer en consultant inspireer ik mensen, luister ik naar ze en hoor ik ze. Mild, positief en no-nonsense, maar wel met diepgang. Ik heb een luchtige, directe en resultaatgerichte aanpak. Verder sta ik bekend om mijn energie, het inspireren van anderen en heb een bewezen trackrecord in leiding geven, mentoring en coaching van anderen.

Werkwijze

Het traject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij we bespreken wat je doel is en samen bekijken of ik wat voor je kan betekenen. Voor coachees die via een bedrijf bij mij komen kan het kennismakingsgesprek met jou en je manager zijn om zeker te zijn dat de coaching bij de werksituatie aansluit. Na het kennismakingsgesprek volgen doorgaans 5 gesprekken van 1,5 uur. Meer of minder gesprekken is mogelijk afhankelijk van het coachdoel.

Hoe onderscheid ik mij van anderen?

Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in verschillende sales-, sales enablement- en marketing leiderschapsrollen. Mijn uitgebreide ervaring, opgedane inzichten en objectiviteit pas ik toe in trajecten om organisaties en individuen te helpen hun doelen te bereiken. Als geaccrediteerd coach (EIA-keurmerk) heb ik mijn kwaliteiten en ervaring als coach moeten aantonen. Door de strenge eisen aan opleidingsuren, intervisie, supervisie en zelfreflectie blijf ik mij voortdurend professionaliseren.

Voor wie of welke hulpvraag bied ik coaching aan?

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Leiderschap
  • Loopbaan
  • Teamcoaching

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?