Over ons

Van2 levert no-nonsense team coaching en training. Van2 is opgericht door een team van technisch bedrijfskundigen en teamcoaches. De bedrijfskundigen hebben als specialisatie continu verbeteren (lean, agile en bedrijfseconomie) en de teamcoaches hebben jarenlange ervaring in het managen van teams en zijn gespecialiseerd in leiderschap en het verbinden van teams.

Hier komt Continu Verbeteren en Teambuilding samen, dit maakt onze route “op weg naar een beter team” uniek, effectief en duurzaam.

Samen met onze trainers en teamcoaches zijn we een divers team van ervaren professionals uit de praktijk. Eénieder heeft zijn eigen specifieke expertise, ervaring en aanpak. Door deze uitgebreide expertise kunnen samen een grote verscheidenheid aan projecten aanpakken. We leren in deze diversiteit ook van elkaar.

Stap in bij Van2: Wij begeleiden je team op weg naar meer wendbaarheid, een beter resultaat, meer bevlogenheid en plezier om een duurzame waarde te creëren voor je organisatie, de mensen in je organisatie en je klanten.

Ons team

Saskia van den Dool

“Om mensen in beweging te krijgen moet je weten wat hen tegenhoudt”

Jelle Lefering

“Als je niet verbetert verslechter je.”

Marco van Pijkeren

“Een goede trainer biedt oefening, een slechte biedt theorieën.”

Maarten de Ridder

“Durf verder te kijken dan wat iedereen al doet”

Evert van Roekel

 “Je stopt nooit met leren”

Maaike Hoogenboom

“Door morgen beter te functioneren dan vandaag groei je als mens, groei je als team én groei je als organisatie. “

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?