Over ons

Van2 is een no-nonsense trainingsinstituut, opgericht door Marco van Pijkeren en Saskia van den Dool. Wij realiseren jouw ambities door korte, impactvolle en direct in de praktijk toepasbare no-nonsense trainingen en coaching.

Dit doen wij door coaches en trainers in te zetten die allen veel ervaring hebben in de dagelijkse praktijk. We werken in kleine groepjes met maximaal negen deelnemers. Zo kan jij jezelf in korte tijd optimaal ontwikkelen en je ambities waarmaken.

Onze aanpak is gebaseerd op bewezen (wetenschappelijke) principes, die we in onze trainingen en coaching op een interactieve manier gebruiken, oefenen en direct naar jouw praktijk vertalen.

We zullen je uitdagen om ander gedrag en nieuw aangeleerde methodieken uit te proberen, zodat je het geleerde met vertrouwen in de praktijk kunt toepassen. Leren doe je zelf, de verantwoordelijkheid voor het leerproces ligt bij jou, wij stimuleren en dagen je uit daar waar nodig. Zo boek je meteen het beste resultaat.

Voor onze in-company trainingen en team-coaching kiezen we altijd voor maatwerk; samen ontwerpen we, afhankelijk van de doelstelling het juiste programma. De teams gaan met het geleerde aan de slag en formuleren team- en individuele doelstellingen om zeker te zijn van voortgang en het behalen van deze doelstelling. Het team wordt uitgedaagd te experimenteren, te leren van fouten en elkaar. Dit doen we no-nonsense en met plezier als verbindend element.

We zijn een divers team van ervaren professionele trainers en coaches uit de praktijk. Eénieder heeft zijn eigen specifieke expertise, ervaring en aanpak. Door deze uitgebreide expertise kunnen samen een grote verscheidenheid aan projecten aanpakken. We leren in deze diversiteit ook van elkaar.

ONS TEAM

Saskia van den Dool

Een no-nonsense trainer en coach, met veel internationale management ervaring. “Zonder actie geen resultaat”.

Jelle Lefering

Jelle kijkt altijd naar mogelijke verbeteringen in alles. “Als je niet verbetert verslechter je”

Marco van Pijkeren

“Een goede trainer biedt oefening, een slechte biedt theorieën.”

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?