Over ons

Van2 verzorgt no-nonsense teamcoaching  & teamtraining. Met onze technisch bedrijfskundigen, ervaren trainers en teamcoaches hebben wij al veel teams laten groeien. Samen ontwikkelen wij de kracht van zelfstandige teams die met een gemeenschappelijk doel voor ogen resultaat boeken. Van2 teamcoaching is een goede keuze door onze ervaring op het gebied van teamontwikkeling, teams in beweging krijgen, oog voor menselijke interactie en onze expertise in het ontwikkelen van organisaties die succesvol zijn.

Om een team in de toestand van “Continu Verbeteren” te krijgen hebben de teamcoaches jarenlange ervaring in het managen van teams nodig. Onze coaches zijn gespecialiseerd in leiderschap, in leren loslaten, het nemen van verantwoordelijkheid en het verbinden van teams.

Hier komt Continu Verbeteren en Teambuilding samen, dit maakt onze route “op weg naar een beter team” uniek, effectief en duurzaam.

Samen met onze trainers en teamcoaches vormen wij een divers en hecht team met ruime professionele praktijkervaring. Door deze uitgebreide expertise kunnen wij alle uitdagingen aan en vinden wij samen met jou de slimste route. Wij leren in deze diversiteit ook dagelijks van elkaar.

Stap in bij Van2: Wij begeleiden je team op weg naar meer wendbaarheid, een beter resultaat, meer bevlogenheid en plezier om een duurzame waarde te creëren voor je organisatie, de mensen in je organisatie en je klanten.

Ons team

Saskia van den Dool

“Om mensen in beweging te krijgen moet je weten wat hen tegenhoudt.”

Jelle Lefering

“Als je niet verbetert verslechter je.”

Marco van Pijkeren

“Een goede trainer biedt oefening, een slechte biedt theorieën.”

Folkert Post

“De weg naar succes ligt bezaaid met emails, belletjes en social posts.”

Maarten de Ridder

“Durf verder te kijken dan wat iedereen al doet.”

Evert van Roekel

 “Je stopt nooit met leren.”

Rogier Trampe

“Organiseer wendbaar, leid mensgericht, implementeer modern leiderschap en er ontstaat ruimte voor vakmanschap.”

Maaike Hoogenboom

“Door morgen beter te functioneren dan vandaag groei je als mens, groei je als team én groei je als organisatie. “

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?