Detachering, interim management, projectmanagement

Met detachering kan jouw bedrijf snel en flexibel inspelen op ontwikkelingen.

Detachering via Van2 biedt jouw bedrijf continuïteit bij tijdelijke uitval van vast personeel of een tekort aan specifieke kennis. Van2 verzorgt de werving, selectie en match van interim personeel. Hierdoor beschik je snel over deskundige capaciteit zodat de continuïteit van de organisatie of lopende projecten niet in gevaar komt.

Voordelen van detachering.

Het voordeel van detachering is dat je gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel kan komen. De kandidaten die Van2 selecteert hebben al ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Dit kan een voordeel zijn omdat ze brede kennis hebben. Het voordeel van detacheren is dat je deskundig personeel maar tijdelijk aan je bedrijf bindt. Ook is het goed voor je bedrijf om regelmatig nieuwe mensen in je onderneming te hebben. Zij komen weer met nieuwe ideeën en sporen de oude kern aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij je werken en nieuwe mensen is ideaal.

Wanneer biedt detachering uitkomst?

Bij detachering via Van2 gaat de kandidaat geen loondienstbetrekking met je bedrijf aan. Van2 neemt u alle zorgen en risico’s van een dienstverband uit handen. Daarom is detachering in de volgende situatie de perfecte oplossing:

 • Bijvoorbeeld bij een eenmalig project waarbij specifieke deskundigheid vereist is.
 • In het geval een project te veel capaciteit vergt en er tijdelijke, maar deskundige ondersteuning gewenst is.
 • Bij tijdelijke vervanging. Als een of meerdere personeelsleden ziek zijn of met zwangerschapsverlof gaan.
 • Bij behoefte aan extra capaciteit. Door onvoorziene piekmomenten of intensieve projecten moet er adequaat gehandeld worden.
 • Speciale projecten die om specifieke kennis of vaardigheden vragen die niet onder vast personeel aanwezig zijn.

Welke detacheringsfuncties verzorgt Van2 regelmatig?

Kort samengevat biedt Van2 snel deskundig personeel en wordt de werving, selectie met de beste match volledig verzorgd.

Doordat gedetacheerde medewerkers bij veel bedrijven gewerkt hebben, beschikken zij over een ruime ervaring en een objectieve, frisse kijk op zaken. Ze zijn bekwaam in het aansturen van (uitdagende) teams.

Gedetacheerden hebben de no-nonsense aanpak van Van2 en worden voortdurend ondersteund door hun eigen interne Van2 coach.

De meest voorkomende detacheringsfuncties via van2 zijn:

 • Interim management
 • Project management
 • Teamcoach in de zorg
 • Teamleider bij (semi)overheid
 • Consultant
 • Proces manager
 • Scrum masters

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan extra informatie over Van2 coaching en training neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of via bel- of emailbutton.

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via e-mail of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit geen gebruik te maken van onze diensten, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat. Bekijk hier ons privacy statement.

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?